Gå til hovedindhold

TAO-ordningen: Lej dit fjernvarmeslutningsanlæg hos os

Undgå store uforudsete udgifter og investeringsomkostninger, når du lejer dit tilslutningsanlæg hos Albertslund Forsyning.

 • Læs op

Indhold

  Har dit fjernvarmetilslutningsanlæg en del år på bagen og trænger til at blive skiftet ud? Så kan du med fordel leje dit nye anlæg hos Albertslund Forsyning. På den måde får du et helt nyt anlæg uden de store investeringsomkostninger.

  Tilslutningsanlægget er den teknik, som forbinder en bygnings varmefordelingsanlæg som for eksempel radiatorer eller gulvvarme med det store fjernvarmenet under Albertslund.

  Siden fjernvarmen blev etableret i Albertslund i 1960’erne, har den enkelte bygningsejer ejet sit eget tilslutningsanlæg, og ejeren har også selv skulle stå for betaling og vedligeholdelse af anlægget.

  Albertslund Forsyning kan overtage vedligeholdelse af dit anlæg
  Men nu kan du overdrage ansvaret med at passe og servicere dit anlæg til Albertslund Forsyning med den såkaldte TAO-ordning. Det står for Tilslutnings-Anlægs-Overtagelse. Et tilbud, som 1.600 allerede har benyttet sig af.

  Når du indgår en aftale om tilslutningsanlægsovertagelse installerer Albertslund Forsyning et nyt anlæg i din bolig og står herefter for serviceringen af dit anlæg mod betaling af en månedlig ydelse.

  For en typisk bolig i Albertslund med et gennemsnitligt forbrug vil ydelsen med udgangspunkt i 2024-priser være mellem 200-250 kroner om måneden, som vil blive opkrævet over varmeregningen via de månedlige aconto-opkrævninger.

  Du kan finde satserne, som fastsætter ydelsesbeløbet ved at klikke på nedenstående link om TAO-takster og vælge 2024-takster.

  Ingen uforudsete udgifter
  For Albertslund Forsyning er fordelene med en overgang til TAO-ordningen, at vi får en bedre effektivitet på anlæggene og dermed en bedre fællesvarme i byen. For dig er fordelene, at du ikke skal have pengene op af lommen omkring hvert 20. år til et nyt anlæg til 30-50.000 kroner foruden løbende serviceudgifter i perioden. Du får en fast lav udgift og der kommer ingen uforudsete, store udgifter, som du selv skal betale i forbindelse med vedligeholdelse af dit anlæg. 

  Derudover slipper du også for at betale afkølingstarif fjernvarmen, som med 2024- takster kan beløbe sig til op mod 2.000 kroner årligt, hvis dit nuværende tilslutningsanlæg har dårlig afkøling.

  For at komme på TAO-ordningen er det et krav, at du har de rigtige ventiler til dine radiatorer. En eventuel udskiftning af disse for at kunne komme med på ordningen, skal du selv betale for. Før indgåelse af en aftale om TAO-ordningen vil vi komme på besøg i din bolig, hvor vi blandt andet vil afklare et eventuelt behov for udskiftning af ventilerne, så du kender til de mulige udgifter på forhånd.

  Kontakt os
  Du kan læse mere detaljeret om TAO-ordningen på nedenstående links.

  Du er også velkommen til at kontakte Albertslund Forsynings TAO-ansvarlige, John Rasmussen, på 4368 6832 for at få mere at vide eller du kan henvende dig via nedenstående kontaktformular.

  Informationshæfte om TAO

  Aftalegrundlag ejerboliger 

  Aftalegrundlag andelsboliger

  TAO takster

  Termix VVX Datablad