Gå til hovedindhold

Fjernvarmerenovering på Nordstien

Mandag den 29. april påbegynder Albertslund Forsyning renovering af fjernvarmenettet på Nordstien ved Teglmosevej. Mens arbejdet foregår vil Nordstien være spærret. Fodgængere og cyklister vil blive ledt udenom via midlertidige stier.

  • Læs op

Indhold

    Cyklister og fodgængere, som færdes på Nordstien i området omkring Godthåbsparken i Albertslund, kan se frem til forandringer i den kommende tid.

    Mandag den 29. april begynder Albertslund Forsyning et projekt med renovering af fjernvarmenettet i området. Et stort underjordisk kammer, som forbinder Forsyningens fjernvarme-ringledninger, skal fjernes og erstattes med moderne rør. Dette ligger i jorden under Nordstien, som skal graves op. Der vil derfor være helt spærret på selve Nordstien i området, hvor den møder Teglmosevej.

    Man vil dog fortsat kunne færdes på stien. I forbindelse med projektet anlægger Albertslund Forsyning således to midlertidige stier. Én så man kan passere udenom arbejdsområdet i nord- og sydgående retning på Nordstien og så en sti som sikrer, at man også kan komme fra Nordstien i retning mod Godthåbsstien.

    Moderniseringsarbejdet forventes at være afsluttet i midten af juli.