Gå til hovedindhold

Modernisering af belysning på Nordstien

Albertslund Forsyning har taget hul på arbejdet med at installere nye lygtepæle på Nordstien på strækningen oppe fra Godthåbscentret og ned langs siden af Godthåbsparken og ned til Tværstien.

 • Læs op

Indhold

  I løbet af den kommende måneds tid graver vi sammen med Bravida kabler ned på strækningen og installerernye lygtepæle, som er meget mere energibesparende end de eksisterende lygtepæle i området.

  ”Med overgangen til de nye lygtepæle med LED-armaturer opnår man en energibesparelse på 60-80% i forhold til den eksisterende løsning i området. De gamle lygtepæle var ved at være nedslidte, og det er ikke muligt at købe nye reservedele til dem. Det giver derfor god mening at få udskiftet lygtepælene og få en mere tidssvarende belysningsløsning,” fortæller projektleder hos Albertslund Forsyning, Rasmus Pram Nielsen om moderniseringsarbejdet, der bliver udført som en del af budgetaftalen for Vej og Stibelysning, som Kommunalbestyrelsen har vedtaget.

  De første nye master er allerede sat i jorden. Når alle er på plads vil armaturer blive monteret til sidst. Imens arbejdet er i gang kan man fortsat cykle på Nordstien, der dog vil være indsnævret kortvarigt på de steder, hvor gravearbejdet foregår.

  Næste etape af lysmoderniseringen i området bliver Teglmosestien og Roholmsstien, som er markeret på kortet sammen med det igangværende arbejde på Nordstien.


  Du kan følge Albertslund Forsyning på Facebook på:
  https://www.facebook.com/albertslundforsyning