Gå til hovedindhold

Forsyningen gør klar til Grøn Dag

I morgen er det tid til Albertslund grønne byfest, Grøn Dag på Genbrugsstationen og Materialegården. Kig forbi Forsyningens stand og bliv klogere på lavtemperatur-fjernvarme, energirådgivning og meget mere.

 • Læs op

Indhold

  Albertslunds store grønne festdag, Grøn Dag, venter lige om hjørnet. I morgen slår Genbrugsstationen og Materialegården dørene op til den traditionsrige Grøn Dag og på Albertslund Forsyning er vi i fuld gang med de sidste forberedelser for at blive klar til at tage imod de mange albertslundere, som kigger forbi.

  Igen i år tager vi vores populære slushice-maskine med. Så kig forbi vores stand og få en kold forfriskning. Her kan du blandt andet møde vores energikonsulent Lasse (ham på billedet), som kan gøre dig klogere på x og y. Affald & Genbrug er også klar med en spændende quiz og uddeling af gratisbiospande, hvis du står og mangler en til sortering af dit madaffald.

  Så kig forbi i morgen på Holsbjergvej 44 fra kl. 10-14 og bliv en del af den grønne byfest.

  Ud over at stoppe forbi Forsyningens stand er der også et væld af andre aktiviteter at udforske.

  Du kan blandt andet:

  - Få forårsklargjort din cykel, hvor du kun betaler for reservedelene.

  - Gøre et byttekup i Drivhuset

  - Hente flis og kompostmuld til din have

  - Deltage i kreativ workshop

  - Få en Inbody Scanning af din krop

   

  Der vil også være mulighed for at få kaffe, the og juice og smage pandekager lavet af Albertslund Ungecenter. Det er blot nogle af de aktiviteter dagen byder på.

  Du kan se meget mere på Grøn Dag-plakaten her.

  https://albertslund.dk/.../6215_ak_groen-dag-plakata3...