Gå til hovedindhold

Søg tilskud til energirenovering af din bolig

Fra i dag kan du søge om tilskud til energirenovering af din bolig gennem Energistyrelsens energirenoverings-pulje. Bliv klogere på, hvordan det fungerer her.

 • Læs op

Indhold

  Går du med en drøm om at få at få renoveret dit hus med f.eks. udskiftning af facadevinduer eller isolering af ydermur, så det bliver mere energi-venligt, men kniber det lidt med at få økonomien til at hænge helt sammen til det?

  Så er der nu mulig hjælp at hente.  Fra den 10. april åbner Energistyrelsen nemlig op for, at du kan søge om tilskud til at lave energibesparende forbedringer på din bolig gennem Energirenoveringspuljen.

  Med Energirenoveringspuljen kan man søge om tilskud til:
  1. Isolering
  2. Vinduer
  3. Ventilationsanlæg
  4. Vandbåret rumvarme
  5. Energimærke

  For at kunne søge om tilskuddet til energirenoveringen af din bolig, er der en række krav, som skal være opfyldt. Du skal blandt andet selv eje din helårsbolig, som skal have et gyldigt energimærke i kategori E,F eller G, ligesom du ikke allerede må have sat gang i det projekt, du søger tilskud til.

  Du kan læse meget mere om kravene og hvilke projekter man kan få støtte til inde på Energistyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en guide til, hvordan man søger om tilskuddet.
  https://sparenergi.dk/energirenoveringspuljen

  Der er åben for ansøgninger, indtil alle puljemidlerne er afsat eller til 1. august, hvor puljen lukker.