Gå til hovedindhold

Hent gratis kompost på Genbrugsstationen

Står du og mangler god og næringsrig kompostjord til at få haven til at stå helt perfekt? Så er der gratis hjælp at hente på Albertslund Genbrugsstation.

  • Læs op

Indhold

    Der er godt nyt for have-ejere, som står og mangler næringsrig kompostjord til haven. I dag starter Vestforbrændings kompostkampagne. Det betyder, at du fra i dag og frem til den 3. maj kan hente gratis kompost på Albertslund Genbrugsstation, som du kan bruge hjemme i din egen have.

    Komposten er lavet af det haveaffald, som du og dine naboer tidligere har afleveret på genbrugsstationen. Haveaffaldet er omsat til kompost ved høje temperaturer, så der er ingen snegle-æg eller ukrudtsfrø i, men kun god og sund næring til din have. Husk blot at blande komposten med sand eller jord, så du ikke svider dine planter.

    Medbring egen skovl og beholder, når du tager på Genbrugsstationen på Holsbjergvej 44 for at hente komposten. Og hvis du har noget haveaffald, så tag også det med, så vi kan genbruge mest muligt. Det betyder faktisk meget for miljøet. Det kan du se mere om ved at klikke på billedet i bunden af skærmen.

    Du kan finde gode råd til, hvordan du kan bruge din kompost på Vestforbrændings hjemmeside: https://vestfor.dk/privat/genbrugsstationer/gratis-kompost