Gå til hovedindhold

Perfect Waste – Affaldssortering med din mobil

Med Perfect Waste-appen installeret på din telefon har du altid hjælpen til affaldssortering lige ved hånden.

 • Læs op

Indhold

  Vi har alle prøvet det. At stå med åben skraldespand med tom emballage i hænderne og pludseligt komme i tvivl, om hvorvidt den må komme i plasticbeholderen, restaffald eller noget helt tredje. Og den der guide fra kommunen man fik i postkassen for to år siden, kan man selvfølgelig ikke lige huske, hvor er.

  Nu er der nem hjælp at hente, så du altid har svaret lige ved hånden med appen Perfect Waste, som du kan hente til din mobiltelefon.

  Perfect Waste er en app, som er udviklet til landets kommuner, og den gør det super-nemt for dig at sortere korrekt, når du står derhjemme i dit hus eller din lejlighed og skal af med dit affald.

  Perfect Waste har således en skanningsfunktion, som hurtigt giver dig svaret på, hvordan dit affald skal sorteres. Det eneste du skal gøre er at skanne stregkoden på dit affald og så får du lynhurtigt svaret på, hvad du skal gøre med affaldet. Perfect Waste har tusindvis af produkter i databasen, som løbende bliver udvidet.

  ”Perfect Waste er en smart hjælp til affaldssortering i dagligdagen, for de fleste har altid telefonen indenfor rækkevidde. Hvis den kan hjælpe til, at vi bliver bare lidt bedre til at sortere i Albertslund, kan det have en stor miljømæssig betydning. Hvis man for eksempel bare sorterer 8 alufoliebakker fra leverpostej korrekt i stedet for at sende dem til forbrænding, spares miljøet for en CO2-udledning svarende til en tøjvask,” fortæller miljøplanlægger hos Albertslund Forsyning, Jens Granholm.

  Prøv selv, hvor nemt det er. Du kan downloade app’en både til iOs og Android-enheder ved at bruge følgende links. Du kan også se en kort video, som viser, hvor nemt det er at hente og bruge Perfect Waste.

  Perfect Waste: Appstore.
  https://apps.apple.com/dk/app/perfect-waste/id1559938057?l=da

  Perfect Waste: Google Play
  https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.perfectwaste.app&pli=1

  Affald - video